top of page
Er sommerkurset noe for deg?

Vi deler inn i gruppene etter alder og nivå som vår jury velger ut fra videoen du sende inn. Det er ikke mulig å søke om en spesiell gruppe, men du får inndelingen før du endelig takker ja til plassen.

Fløyte er med i gruppe 1 og 3/4.

Gruppe 1

Spiller du fløyte, obo, klarinett, horn, fagott eller kontrabass og synes du det hadde vært veldig gøy å kunne spille på et høyere nivå slik at du få spille i de beste gruppene og orkestrene i fremtiden? Da er dette et unikt tilbud som du vil ha stor glede av.

Gruppe 1 er tenkt for ungdommer i alderen 13–16 år.

Gruppe 2

Gruppe 2 er for deg som vil komme sammen med andre som deler din interesse for musikk -som liker å spille og som tørster etter å dele spillegleden med andre. Du har spilt i korps eller i et ungdomsorkester, og det har gitt mersmak. ​

Gruppe 2 er tenkt for ungdommer i alderen 16–19 år.

Gruppe 3

Gruppe 3 er for deg som er godt i gang og som vurderer å studere musikk med tanke på en utøvende musikerkarriere. Du har spilt i korps og har erfaring fra et ungdomsorkester, og det har gitt mersmak. Du lurer på hva som finnes av muligheter der ute for en som spiller ditt instrument.

Gruppe 3 er tenkt for unge voksne i alderen 19–20 år. Fløytistene vil kunne være 19–22 år, da de vil være med i både gruppe 3 og 4.

Gruppe 4

Gruppe 4 er for deg som er på starten av en karriere innen musikk, og kanskje har du allerede begynt å studere musikk. Det er på tide å tenke litt seriøst på hvordan du prøvespiller og hvordan du best kan finne dine individuelle fordeler slik at du kan nå lengst mulig som utøver.

Gruppe 4 er tenkt for unge voksne i alderen 20–22 år.

Fløytistene vil kunne være 19–22 år, da de vil være med i både gruppe 3 og 4.

bottom of page