Er Sommerkurset noe for deg?
Vi deler inn i gruppene etter alder og nivå som vår jury velger ut fra videoen du sende inn. Det er ikke mulig å søke om en spesiell gruppe, men du får inndelingen før du endelig takker ja til plassen.
Fløyte er kun i gruppe 1 i år. Cello kun gruppe 3.
Aspirantgruppe

Spiller du obo eller fagott og synes du det hadde vært veldig gøy å kunne spille på et høyere nivå slik at du få spille i de beste gruppene og orkestrene i fremtiden? Da er dette et unikt tilbud som du vil ha stor glede av.

Gruppe 1

Gruppe 1 er for deg som vil komme sammen med andre som deler din interesse for musikk -som liker å spille og som tørster etter å dele spillegleden med andre. Du har spilt i korps eller i et ungdomsorkester, og det har gitt mersmak. ​

Gruppe 2

Gruppe 2 er for deg som er godt i gang og som vurderer å studere musikk med tanke på en utøvende musikerkarriere. Du har spilt i korps og har erfaring fra et ungdomsorkester, og det har gitt mersmak. Du lurer på hva som finnes av muligheter der ute for en som spiller ditt instrument.

Gruppe 3

Gruppe 3 er for deg som er på starten av en karriere innen musikk, og kanskje har du allerede begynt å studere musikk. Det er på tide å tenke litt seriøst på hvordan du prøvespiller og hvordan du best kan finne dine individuelle fordeler slik at du kan nå lengst mulig som utøver.

logo dextra.png
logo_toten_folkehøgskole.png
logo Instrumenter i fokus.png
logo senter for talentutvikling.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Oslo Kammerakademi