Om Prosjektet
Til forskjell fra kurset i 2019 bor alle deltakerne på samme sted, slik det var i 2018. Undervisningen og prøvene foregår i samme byggekomplekset på Toten Folkehøgskole hvor vi også spiser og bor. Vi får varm mat servert 2 ganger(!) om dagen i tillegg til frokost og kveldsmat. Det blir ikke nødvendig med egen transport under kurset. Kurset varer for første gang en dag lenger og vil vare i 7 dager med 6 overnattinger.

Kurset starter den 25.Juni kl. 15

Kurset avsluttes med en offentlig konsert i Gjøvik kirke den 1. Juli på ettermiddagen og avsluttes senest kl. 17.

Kursets innhold vil bli en kombinasjon av individuelle timer med OKAs medlemmer og ensemblespill. I timene kan du spille solorepertoar som du har forberedt og det blir mulig å spille sammen med en pianist på en intern konsert. Først og fremst skal disse timene brukes til å forbedre dine instrumentale ferdigheter til å kunne gjøre en enda bedre jobb som ensemblespiller og dermed som orkestermusiker. 

Vi har mulighet til felles aktivitet på kveldene og sosialt samvær.

Toten Folkehøgskole

Slapp av og spill! Toten Folkehøgskole blir et kjempefint sted for å fokusere på det viktigste - nemlig å spille. Vi har gode lokaler i en rolig og grønn del av Oppland fylke. Du kommer til å trives her. Det er sikkert!

logo dextra.png
logo_toten_folkehøgskole.png
logo Instrumenter i fokus.png
logo senter for talentutvikling.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Oslo Kammerakademi